Bünyamin KURT - Okul Müdürü

1973 yılında Ağrı-Eleşkirt’ te doğdu. İlk-Orta-Lise Öğrenimini Eleşkirt’te tamamladı.  1995 yılında Selçuk Üniversitesinden mezun oldu. Aynı yıl İstanbul’da öğretmenlik görevine başladı. İstanbul- Ağrı- Erzurum-Mersin  illerinde görev yaptı. 2008 yılında Uzman Öğretmen oldu.

2015 yılı “Yazarlar Okullarda Proje ” Koordinatörlüğü

2016-2017  Erasmus+ Programı “ Yeti Yitimlilerde Beceri Eğitimi” Proje Yöneticisi

2017 yılı İSKA “ FİDE” Proje koordinatörü

2018-2019 Erasmus+ Programı “ Özel Bireyler Mesleki Eğitim AŞÇILIK” Proje Yöneticisi

2019-2020 Erasmus+ Projesi “Özel Bireylere Mesleki Eğitim KONAKLAM” Proje yöneticisi

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkan Basın Danışmanı  ( Devam Ediyor)

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi ( Devam Ediyor )

Türkiye  Milli Paralimpik Komite( TMPK) üye ve Delegesi

Silivri Mavi Umut Özel Sporcular Kulüp Başkanı

Çeşitli yerel yazılı basında ve ulusal internet medyasında köşe yazarlığının yanı sıra , bir çok konferans ve seminer vermiştir.

“ Zihin Yetersiz Bireylerde Mesleki Eğitim ve İstihdam “ konulu Yüksek Lisans Tezini İstanbul Gelişim Üniversitesinde vererek Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır.

Zennure Zelal’ in babası olan Bünyamin KURT 2015 yılında Kurucu Müdür olarak görevlendirildiği Okulumuzda   Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.