OKULUMUZA KAYIT ŞARTLARI

Okulumuza Kayıt Şartları

OKULUMUZA KAYIT ŞARTLARI

Okulumuz   LGS Yerleştirme Puanı ile öğrenci almamaktadır.

Özel Eğitim  Meslek Okullarına, kayıt tarihinde 27 yaşından gün almamış ilköğretimden (8. Sınıftan)  mezun , (Mental Retardasyon). Hafif Düzey Zihinsel Yetersizlik ve Hafif Düzey Otizm tanısı olan  öğrencilerin  kaydı yapılır.

Okulumuza öğrenci kaydı yapılabilmesi Hafif Düzey Zihinsel Yetersizlik ve Hafif Düzey Otizm tanısı olan öğrencilerin,

- Silivri İlçesinde ikamet ediyorlarsa Silivri Rehberlik Araştırma Merkezine (R.A.M ) gidip değerlendirmeye girip İlçe Yerleştirme Kurulu kararı ile  yönlendirilmeleri gerekmektedir.

-Esenyurt –Beylikdüzü- Büyükçekmece ve Çatalca ilçelerinde ikamet eden Öğrenciler ise Öncelikle bulundukları ilçedeki . Rehberlik Araştırma Merkezine (R.A.M ) gidip Yönlendirme yaptıktan sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Kurulu Yerleştirme Kararı almalıdırlar.

Yerleştirme kararı ile  okulumuza yönlendirilecek öğrenciler "ADAY ÖĞRENCİ " olarak sıraya yazılacak ve daha sonra velisi ile birlikte  kayıt için çağrılacaktır. Kurtul Yerleştirme Kararını takip velilerin sorumluluğundadır.

Kayıt için ,

Nüfus Cüzdanı

İkametgah ve iletişim Bilgileri

Öğrenci Kayıt Belgesi ( Bu belge Okuldan verilecek ve doldurulacaktır)  gerekmektedir.

Yayın: 19.07.2021 - Güncelleme: 19.07.2021 22:23 - Görüntülenme: 580

Etiketler :